Paelija vs Paella

Juk būna taip - norisi valgyti, o laiko rimčiau pasigaminti visai nėra ... Ir dar plius vaikai šalia, kurie irgi nori valgyti, bet picos užsisakinėti dar labiau nesinori... Tada atsidarai šaldymo kamerą ir ten randi, ten randi, randi ten ... Vičiūnų paeliją (VICI Paella). Ir ką? Ir nieko ... Valgyti galima, bet rekomenduoti gurmanui ne. Ryžiai dar pusiau su bėda. Su sultiniu dar galima išgauti ir drėgną garavimą, bet šaldytos daržovės ir šaldytos sausos jūrų gėrybės - jau niekaip neatsišviežins... Reiktų matyt bandyti ant garų pašildyti ir tada ant sviesto patroškinti. Paelija, kaip ir plovas - nėra kasdienis patiekalas. Pabandyti verta. Tik neskaitykite sudėties ...

Aišku reiktų ruošti paelijeroje - speciali keptuvė paelijai ruošti. Deja mažos neturiu, o 600gr. ruošti mano trurimoje 40cm pločio keptuvėje, jau būtų nesamonė...
Jei ieškosite prekybcentrVa ir originali pakuotė:

Nusipirkti galima čia: http://www.e-vici.lt/lt/paelija-misinys-vici-600g.html

Aprašymas Facebook'e

line