Apie mus

Visada Mylėjau maistą, pradžioje stebėjau, vėliau skaičiau, dar vėliau bandžiau gaminti…
1985 – Pirmas patiekalas su ryžiais, kurį pats sugalvojau. Tai buvo alia rizotas su mėsa.
1990 – Eksperimentai studentų bendrabučiuose, svečiuose.
1998 – pirmas blogas maisto tema Geocities tinklyne.
2001 – Plovas Rusijos viešbučiuose, aliuminiuose puoduose. Pirmi skonio atradimai tikrų uzbekų čaihanose. Pirmi bandymai su uzbekiškais ryžiais.
2002 – blogas pages.google.com, livejournal.com.
2005 – pirmas 20l. kazanas.
2007 – domenas plovas.lt.
2008 – pirmas 100l. kazanas.
2016 – stažuotė Uzbekijoj. Visuose regionuose. Viena iš praktikų, Gineso rekordo savininko Bahridin Chustij restorane.
2017 – Druskininkų plovo virimo čempionatas.
2019 – pirmas tikras, pusės tonos uzbekiškas tandyras.
Štai aš ir čia – su meile ir pagarba plovui.

Jei norite online patarimo – drąsiai drąsiai rašykite adresu: arunas@plovas.lt. Jei operatyviai neatsakysiu, tai reiškia, kad sąžiningai dirbu pagrindinį darbą ir per kavos pertraukėlę atrašysiu.

Taip pat galite rašyti info@plovas.lt ar į FB: plovas.lt arba viskas iš ryžių

Naujienlaiškis