Paelija vs Paella

birželio 4, 2019 11:08 am

Juk būna taip – norisi valgyti, o laiko rimčiau pasigaminti visai nėra … Ir dar plius vaikai šalia, kurie irgi nori valgyti, bet picos užsisakinėti dar labiau nesinori… Tada atsidarai šaldymo kamerą ir ten randi, ten randi, randi ten … Vičiūnų paeliją (VICI Paella). Ir ką? Ir nieko … Valgyti galima, bet rekomenduoti gurmanui ne. Ryžiai dar pusiau su bėda. Su sultiniu dar galima išgauti ir drėgną garavimą, bet šaldytos daržovės ir šaldytos sausos jūrų gėrybės – jau niekaip neatsišviežins… Reiktų matyt bandyti ant garų pašildyti ir tada ant sviesto patroškinti. Paelija, kaip ir plovas – nėra kasdienis patiekalas. Pabandyti verta. Tik neskaitykite sudėties …

Aišku reiktų ruošti paelijeroje – speciali keptuvė paelijai ruošti. Deja mažos neturiu, o 600gr. ruošti mano trurimoje 40cm pločio keptuvėje, jau būtų nesamonė…


Nusipirkti galima čia 

Aprašymas Facebook’e

Žyma:
Kategorija:
Ieškoti įrašų
Panašūs įrašai