
Apie mus
Istorija
Visada mylėjau maistą, pradžioje stebėjau, vėliau skaičiau, dar vėliau bandžiau gaminti…


1985 – Pirmas patiekalas su ryžiais, kurį pats sugalvojau. Tai buvo alia rizotas su mėsa.
1990 – Eksperimentai studentų bendrabučiuose, svečiuose, gamtoje.
1998 – pirmas blogas maisto tema Geocities tinklyne.
2001 – Plovas Rusijos viešbučiuose, aliuminiuose puoduose. Pirmi skonio atradimai tikrų uzbekų čaihanose. Pirmi bandymai su uzbekiškais ryžiais.
2002 – blogas pages.google.com, livejournal.com.
2005 – pirmas 20l. kazanas.
2007 – plovas.lt.
2008 – pirmas 100l. kazanas ir 500+ porcijų per savaitgalį.
2016 – stažuotė Uzbekijoj. Visuose regionuose. Viena iš praktikų, Gineso rekordo savininko, Uzbekijos Oliveriu vadinamo – Bahridin Chustij restorane.
2017 – Druskininkų plovo virimo čempionatas.
2019 – Pirmas, didžiausias Lietuvoje, pusės tonos plovas.lt uzbekiškas tandyras.
2020 – ilgiausias Lietuvoje, 1 metro liulia kebabas.
2020 – plovo gamyba Kazachstane, kazachų vestuvėse.
2023 – 1000 porcijų per savaitgalį
Štai aš ir čia – su meile ir pagarba plovui.
Jei norite online patarimo – drąsiai drąsiai rašykite adresu: info@plovas.lt ar skambinkite +37061572196. Jei operatyviai neatsakysiu, tai reiškia, kad sąžiningai dirbu ir kai tik galėsiu, atrašysiu ar atskambinsiu.
Taip pat galite rašyti ir į FB: plovas.lt arba viskas iš ryžių